ESTÄ AUTOSI RUOSTUMINEN!

Suomen olosuhteet ovat valitettavan otolliset autojen ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella tiesuola ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet, syövyttävät omalta osaltaan autoa. Uusikaan auto ei ole turvassa ruostevaurioilta, sillä käytännössä valmistajan myöntämä ruostumattomuustakuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen.

"Valmistajan näkökulmasta kaikki ylimääräinen maksaa, niin myös ennakoiva ruosteenesto. 
Koska Suomen myyntimäärä on kuin pisara valtameressä, autoja ei valmistajan 
näkökulmasta kannata suunnitella täkäläisiin olosuhteisiin."
Tuulilasi-lehti 4/2011

Miten suojataan?

Lisätietoja käsittelyistä saat suoraan liikkeestä.

Vältä ennenaikaiset ruosteongelmat

Ruostevauriot ovat yleisiä - siitä kertovat katsastustilastot omaa lukuaan. Kun huolehdit autosi ruostesuojauksen kuntoon, vältyt tulevaisuudessa kalliilta ruosteen aiheuttamilta korjaus- ja katsastuskuluilta..

Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa

Jokainen meistä ostaa mieluummin käytetyn auton, jossa on huollot teetetty ajallaan. Ruostesuojauksella parannat autosi jälleenmyyntiarvoa ja varmistat, että autosi menee aikanaan paremmin kaupaksi.

Finikor Ruostesuojauksesta saat kirjallisen todistuksen sekä sertifikaattitarran autoon kiinnitettäväksi.

Valmistajan myöntämä puhkiruostumattomuustakuu ei korvaa tiesuolan runtelemaa autoa

Käytännössä valmistajan takuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen. Suomen olosuhteissa ruostuminen aiheutuu useimmiten ulkoisista seikoista, kuten tiesuolasta.

Ruosteenestolle jopa 12 vuoden takuu

Finikor Täysturvalle myönnämme jopa 12 vuoden takuun. Takuu on autokohtainen, joten omistajanvaihdos ei aiheuta takuun raukeamista.

Milloin ruostesuojaus tulisi teettää?

Tyypillisesti teemme ruostesuojauksia 0-6 vuotta vanhoille ajokeille. Ruostesuojaus tulisi teettää aina mahdollisimman uudelle autolle, mutta vanhemmankaan auton kohdalla ei siis ole myöhäistä. Pienet, autossa jo esiintyvät ruostevauriot voidaan korjata ruostesuojauksen yhteydessä.