Finikor Brilliant Plus+ kestopinnoitus

Finikor Brilliant Plus+ käsittely antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena. Käsittely suojaa auton maalipintaa ja tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän useiksi vuosiksi, takuulla.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant plus+ -käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Kesäisin jopa pelkkä huuhtelu vedellä riittää, ja muina aikoina konepesussa autoaan käyttävä selviää edullisemmalla, harjattomalla pesulla. Hoitoaineille ei ole tarvetta. Likaa hylkivän pinnan ansiosta auto säilyy pidempään puhtaana ja näin auto kaipaa pesua jopa 20% harvemmin.

Lentäjien luottopinnoite

Pinnoite on alunperin lentokoneiden suojaksi kehitetty kestopinnoite. Suurimpien lentokonevalmistajien, kuten Boeing ja Airbus, hyväksymä tuote on läpäissyt lentokoneteollisuuden vaativat testit. Pinnoite sopii siis erinomaisesti myös Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Autosi maalipinnan suojaksi.Ruosteenestopigmentoitu epoksipolymeeripinnoite muodostaa kiiltävän, suojaavan ja helppohoitoisen pinnoitteen maalipinnalle, entistä ympäristöystävällisemmin.

Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä - parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

SYITÄ KESTOPINNOITUKSEEN
 • Palauttaa autosi alkuperäisen kiillon
 • Pitkäkestoinen kiilto
 • Poistaa hiusnaarmuja
 • Helpottaa auton puhtaanapitoa
 • Jopa kolmen vuoden takuu
 • Parantaa auton jälleenmyyntiarvoa
 • Voit unohtaa vahauksen
KÄSITTELYN SISÄLTÖ

 1. Pesemme auton perusteellisesti käsin.
 2. Poistamme pinttyneen lian maalipinnan syväpuhdistuksella.
 3. Kunnostamme maalipinnan koneellisesti, mikä poistaa suurimman osan naarmuista ja eheyttää maalipintaa.
 4. Levitämme kestopinnoitusaineet koneellisesti, useassa vaiheessa.
 5. Kestopinnoitusaineiden annetaan kiinnittyä maalipintaan, jolloin muodostuu kestävä ja likaa hylkivä, kiiltävä pinta aineiden kemiallisten reaktioiden myötä.
 6. Pinnoitusaineiden annetaan kuivua usean tunnin ajan. Lopuksi maalipinta kiillotetaan käsin

Finikor Brilliant Plus+